5 Şubat 2014 Çarşamba Pınar Karşıyaka - Türk Telekom maç sonucu ne olur?
5 Şubat 2014 Çarşamba günü Spor Toto Türkiye Kupası için Pınar Karşıyaka ile Türk Telekom karşı karşıya geliyor.
Telekom, koç değişikliğiyle beraber çıkışa geçti derken tekrardan eski görüntüsünde döndü. Son maçta Tofaş ve Gaziantep'e karşı hücumda savunmada kötü oynayarak mağlup oldur. Takım içindeki roller netleşmiş değil. Josh Ship, Luksa Andric, Ümit Sonkol, Luka Bogdanovic, Kerem Tunçeri gibi iyi isimlere sahipler ama organize bir takım olamadıkları için bu iyi oyunculardan istikrarlı katkı alamıyorlar.
Karşıyaka, 2 kulvarda mücadele etmenin dezavantajını yaşıyor. Hafta içinde zorlu Cantu'yu büyük bir farkla yendikten sonra, ligde Mersin deplasmanında mağlup oldu. Karşıyaka bu sıralar çok inişli çıkışlı bir performans ortaya koyuyor ama zorlu rakiplere karşı konsantrasyonunu üst seviyeye çekebildiğini görüyoruz.
Karşıyaka'nın şansını daha fazla görüyorum, ayrıca Türk Telekom'un kötü bir savunması var. 2 takımda da skora etkili oyuncu sayısının fazla olması ise maçta yüksek skor olabileceğini düşündürüyor.
5 Şubat 2014 Çarşamba Pınar Karşıyaka - Türk Telekom maçı İddaa tahminleri için videomuzu izleyebilirsiniz.
Yorumlar