Oğlak burcu 2 - 8 Kasım 2015 haftası neler yaşayacak?
Sevgili Oğlak burcu ve yükselen Oğlaklar,
Döngü yavaş yavaş sizin için akmaya başlıyor. Fakat bu hafta içinde Merkür'ün Akrep burcundaki hareketine ve Ay'ın Aslan burcuna geçişine dikkat etmeniz gerekiyor. Sabit burçlarda hareket eden gökyüzü etkileri duyarlılığınızın artmasına yol açabilir. Ay'ın Aslan burcundaki hareketi savunmaya dönük konuşmalar yapmanıza ve olmadık konularda karşınızdaki kişileri kırmanıza yol açabilir.
Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yapacağınız konuşmalar çevreniz tarafından biraz abartılı bulunabilir, yanlış anlaşılabilir. Haftanın genelinde Ay'ın Başak burcuna geçişi ile birlikte duyarlılığınız ve sevdiklerinize ilginiz artacak.
Küçük jestler ve daha yapıcı konuşmalar yapabilirsiniz. Kurumsal bir işte çalışıyorsanız ve markalar ile ilişkiniz çoksa kazançlarınızda artış olacak. Uzun zamandır ödemeler ile ilgili çektiğiniz sıkıntılar bu dönemde çözüme kavuşabilir.
Hafta sonu genelinde Ay'ın ve Venüs'ün desteği Terazi burcunda olacak. Öncü burçlarda akan gökyüzü hem size iyi gelecek, hem de çevrenizin sizde olan ilgisini artıracak. Bu sayede kendinizi daha iyi hissedecek, işinizde ve özel hayatınızda hafta sonu çok daha göz önünde olacaksınız. Bu hafta yapacağınız fazla mesailer haftayı kazançlı bitirmenizi sağlayacak.
Sevgili Oğlaklar, Güneş ile Plüton arasındaki 60 derecelik açı 6 Kasım'da gerçekleşecek. Bu dönemde yapacağınız konuşmalar uzun vadeli güzel gelişmelerin habercisi olabilir.
Yorumlar