Cevaplar

Otomobil Yarışçısı Esat Hancı

Adres
Nispetiye Cad. Durak Apt. No:24 Kat 1 Daire: 2-3 Etiler/İstanbul

Web sitesi

Otomobil Yarışçısı

Esat Hancı

Esat Hancı; Otomobil Yarışçısı, Nasyonel A.Ş. Kurucusu, AKUT Arama Kurtarma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi.

1964 yılında İstanbul'da doğdu. İlk öğrenimini Nişanca İlkokulu'nda, ortaokulu Galatasaray Lisesi'nde bitirdikten sonra özel nedenlerle lise 2. sınıftan ayrıldı.

1992 yılında araba ve motosiklet konusunda faaliyet gösteren, Remus, Cobra, Climair, Azev gibi firmaların Türkiye distribütörlüğünü yapan Nasyonel A.Ş.'yi kurdu.

1992 yılından itibaren profesyonel olarak off-road ve ralli şampiyonalarına katılmaya başladı ve çeşitli ödüller aldı.

Üyesi olduğu kuruluşlar arasında Türk Kalp Vakfı (Aktif üyesi), AKUT Arama Kurtarma Derneği (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Jeep-Clup Germany sayılabilir.

1997 yılında ATV'de Hıncal Uluç ile birlikte Şakamera programının, Interstar'da Arka Sokak programının organizasyonlarını yaptı... Hepsini gör

4 Program
27 Cevap
220,738 İzlenme
3 UZMANTV Ödülü
Her yerdeyiz
İnternet
iPhone
Tivibu
Mobil
Vazgeç
Lütfen dikkat: "" butonuna tıkladınız. Konuyla ilgili kişilerin size ulaşabilmesi için lütfen iletişim bilgilerinizi girin.
Uzman:

Otomobil Yarışçısı
Esat Hancı (Özgeçmişini görüntüle)
Adres:Nispetiye Cad. Durak Apt. No:24 Kat 1 Daire: 2-3 Etiler/İstanbul
Adınız Soyadınız
Telefonunuz
E-postanız
Görüşme zamanı
Varsa Notunuz