Göz Hastalıkları Uzmanı Nusret Baş
Soru sayısı: 11
Toplam izlenme: 13,707

1957 yılında Tokat'ta doğdu. İlk ve ortaokulu Erbaa'da, liseyi ise Tokat Gazi Osman Paşa Lisesi'nde okudu. 1980 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1984 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden Göz Hastalıkları Uzmanı unvanını aldı. Vatani hizmetini Erzincan Askeri Hastanesi'nde yaptı. Mecburi hizmetini Malatya Devlet Hastanesi'nde yaptı.

1988 yılında İstanbul'a geldi. İhlas Holding bünyesinde İhlas Polikliniği Sorumlu hekimliği, Türkiye Hastanesi'nde kurucu hekimlik ve Başhekimlik görevlerinde bulundu. Bu arada asıl görevi olan göz hastalıkları konusunda çeşitli araştırma ve çalışmalar yaptı. Lazerle göz kusurlarının tedavisini Türkiye'de ilk uygulayan hekimlerdendir. Yurt içinde ve yurt dışında yüzlerce bilimsel kongre, panel, toplantı ve açık oturuma konuşmacı ve üye olarak katıldı.

Ekip arkadaşları ile beraber 100.000'den fazla lazer ameliyatı gerçekleştirdi. Halen İstanbul, Şişli'de bulunan Türkiye Hastanesi'nde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak çalışan Nusret Baş, evli ve 3 çocuk babası.
Konu: Katarakt

Katarakt ameliyatı her zaman başarılı olur mu?

Göz Hastalıkları Uzmanı Nusret Baş | Kategori: Göz Hastalıkları | 1427 kez izlendi
Konu: Katarakt

Katarakt ameliyatı esnasında hasta neler yaşar?

Göz Hastalıkları Uzmanı Nusret Baş | Kategori: Göz Hastalıkları | 1545 kez izlendi
Konu: Katarakt

İnsan neden katarakt olur?

Göz Hastalıkları Uzmanı Nusret Baş | Kategori: Göz Hastalıkları | 1958 kez izlendi
Konu: Katarakt

Çocuklarda katarakt olur mu?

Göz Hastalıkları Uzmanı Nusret Baş | Kategori: Göz Hastalıkları | 507 kez izlendi
Konu: Katarakt

Katarakt ameliyatı riskli midir?

Göz Hastalıkları Uzmanı Nusret Baş | Kategori: Göz Hastalıkları | 1244 kez izlendi
Konu: Katarakt

Katarakt tedavi edilmezse ne olur?

Göz Hastalıkları Uzmanı Nusret Baş | Kategori: Göz Hastalıkları | 1096 kez izlendi
Konu: Katarakt

Katarakt'ın belirtileri nelerdir?

Göz Hastalıkları Uzmanı Nusret Baş | Kategori: Göz Hastalıkları | 1783 kez izlendi
Konu: Katarakt

Katarakt nedir?

Göz Hastalıkları Uzmanı Nusret Baş | Kategori: Göz Hastalıkları | 1147 kez izlendi