Genel Kültür

>

Bilinmeyen

>

UFO Fenomeni


Uzaydan gelenler neden açıkça ortaya çıkmıyorlar?

Lütfen puan verin:
(167 kez oylandı.)
Facebook'ta paylaş
Filtreleyin:
Selam, ben uzaylıların olduna inanmıyorum. Eğer böyle bir şey olsaydı şimdiye kadar net olarak bir şeyler ortaya çıkardı. Bizim de teknolojimiz onlar kadar olmasa bile onların varlığını tespit edebilir. Görüntüler geneliklle bulanık ve puslu. Oysa ki bundan yaklaşık 80 yıl önce Hubble uzay teleskobu ile milyonlarca ışık yılı uzaklıklar gözlenmiş, evren hakında detaylı bilgiler elde edilmiştir. Kaldı ki atmosfere giren bir mekik vs. neden net olarak gözlemlenmesin? Bu işler ABD'nin bir oyunu. Uzaylılar neden onları tercih etsin ki? Yoksa uzaylılarda mı kapitalist? :)
Bence ufolar söylendiği gibi dünya dışından gelen varlıklar ve onların araçları değil. Ama bu ufo meselesinin iyi bir amaca hizmet ettiğini düşünüyorum. Haktan Akdoğan'ın da dediği gibi: Dünya barışı... Bir aile kendi içinde çatışabilir, kavga edebilir, fikir ayrılığına düşebilir vs. Ta ki ailenin dışından, aileye yönelik herhangi bir saldırıya kadar. Bundan sonra ailedeki tüm sorunlar geri plana atılıp öncelik dış tehlikenin bertaraf edilmesine verilir. Havada uçan bu nesneler de gelişmiş en az bir ülke tarafından geliştirilmiş olmalı. Dikkat edilirse eski ufo görüntüleri, tıpkı eski otomobiller gibi daha gösterişsiz ve kaba, yeni ufo görüntüleri ise "modelli". Eğer ufolar dünya dışı varlıklar olsaydı yeryüzüne birkaç üs inşa ederler ve bunlar mutlaka görülürdü, yer altında olsa bile. Ama ufo teknolojisinin gelişmiş ülkelerde olduğunu varsayarsak, gelişmiş görüntüleme teknolojileri de aynı ülkelerde olduğu için bu üsleri asla bulamıyoruz. Dünya teknolojisi düşündüğümüzden daha ileride
Uzaylıların dünyayı ziyaretlerindeki amaçları nedir? Sadece keşif mi yoksa düşmanca niyetleri de olabilir mi?
kuranda yazıyor insan aklı bütün varlıklardan akıllıdır. gemilerine nasıl yakıt koyacaklar? uzayda su ve maden yok! gemileri hadi yakıtla çalış.
Bize zarar vermek istemiyorlar mı? Bunu nasıl bilebiliriz? Belki de evrende tek olmak için biyolojik bir silah hazırlıyorlar. Ne yarar ne de zarar sağlıyorlarmış gibi görünüyorlar. O zaman amaçları ne?
Doğru söylüyorsun. Zarar da vermek istiyorlardır belki de sanki yaraları varmış gibi. Ama tek bildiğim onlar var!
aslında bizimle arkadas olacaklar ve dunyaya inecekler ondan sonra da dunyamızı ele geçirip bizi kole olarak kullanabilirler.
Katılıyorum sana dual arkadaş gibi görünüp bizi yok edebilirler.
uzaylıların bizden daha ileri bir seviyede olduğu konusunda hemen herkes hemfikir gibi. benim merakım daha çok hangi seviyede oldukları... eğer bizden ileri bir hayatsa yaşadıkları neden bizi bulamıyorlar? biz bile bu halimizle evrenin içinde fink atıyosak onlar neden bizim mahalleye hiç gelmiyorlar? uzaya turist bile gönderiyoruz ya, onlar neden hiç gelmiyorlar?
Çok da anlayışlılarmış. :)
-7
ufolar ne yakıyor? gaz, benzin vb. yakıtları dünyadan mı alıyorlar?
Bob Lazar adından bir fizikçi varmış, 51. bölgede çalışmış. UFO'ların yakıt olarak Element 155 ve 156 kullandıklarını söylemiş.
Yanınızdaki maket baş ,oldukça benzetilmiş ama gözler hatalı. gözleri insan ırkının gözlerinden farksız. bedenler aynı ama kusur içermiyor. bilimsel düzeyleri bizden ilerde ama halen inceleniyoruz. bize zarar verme amacında değiller. alıp bıraktıklarının sağlık sorunlarını da -varsa-gideriyorlar. çıplak değiller. tek tip, beyaz, bir tür giysileri var ve bu bir halüsinasyon değil. kaçıyorlar çünkü zararlı olan bizleriz.
Dünyayı ele geçirmek isteseler şimdi girerler. Herkes birbirine düşman. En güçsüz olduğumuz zaman bu. Demekki ele geçirmek istemiyorlar ki girmiyorlar.
Belki de henüz keşif yapıyorlar.
Belki de uzaylılara dunyanın havası dokunuyordur. Onun için araclarından cıkmıyorlardır.
dunyayi ele gecirmek istemiyorlar sadece 3 sene sonra yasayacagimiz buyuk bir felaket olacakmis ve bu yuzden bizleri korumak icin yardimda bulunacaklarmis. guvenli olan bolgelerin ise kesfini yaparak insanlari o bolgeye toplamak icin calisma yapacaklarini soylediler. cogu insanin olecegini ve olmememiz icin ellerinden ne geliyorsa yapacaklarini soylediler ve insanlarla bu felaketten sonra tanisacaklarini soylediler.
İzlediğiniz cevaba katkıda bulunun
E-posta adresiniz (Başkaları görmeyecek. Üyeliğiniz için gerekli.)
1000 karakter yazabilirsiniz. 1000 karakter hakkınız kaldı.
Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı  Haktan Akdoğan
Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı
 
Bilinmeyen kategorisine yeni konu eklendiğinde sizi haberdar edelim mi?
E-posta aboneliği için tıklayın
Hangisi göç türü değildir?
Tatil göçü
Beyin göçü