Genel Kültür

>

Bilinmeyen

>

UFO Fenomeni


UFO tipleri nelerdir?

Lütfen puan verin:
(125 kez oylandı.)
Facebook'ta paylaş
Filtreleyin:
Antalyalı'yım ve ben de ufo gördüm denizin üstünde 3 tane duruyorlardı. Her ufoda 2 kırmızı ışık vardı. Dürbünle baktığımda bej rengi oldular sonra 1 tanesi yok oldu sonra 2. ve 3. yok oldu. Gittikten sonra sadece bir boşluk kaldı.
Senin gördüğün uso Mega-Turk. Denizin en dibinde kesfedilemeyen bir mesafedeler.
-2
arkadaşlar kayseri'de oturuyorum. 1 hafta önce komşularla birlikte dışarı çıktık. akşam olsa da ailelerimiz olduğu için parka gittik. oturup tam arkadaşımla konuşurken gökyüzünü seyrediyorduk. yıldızlar falan vardı ama tam yıldız uzaklığında hareket eden bir şey gördük. gidene kadar takip ettik ama birden yok oldu. ufolar hakkında azçok bilgi sahibi olduğum için ben hemen şüphelendim. arkama bir baktım ki bir ışık belirdi ama bağırdım. sonra arkadaşım baktı ışık falan yoktu. halen etkisindeyiz bu kesinlikle ufo ama ışık konusunda ise halen şoktayım inşallah göz yanılmasıdır. =(
Bu gece kardeşimle ufo gördük sanırım. Balkonda oturuyordum ve birden gökyüzünde şimşeğe benzer şeyler gördüm, kırmızıydılar. Zaten yaz ayındayız gökyüzünde de çok fazla yıldız var bu şimşekler ne alaka dedim. Biraz daha oturdum ve 3 tane cisim gördüm. Uçaktır dedim ama sürekli aynı yerlerde dolanıyorlardı ve bir görünüp bir kayboluyorlardı. Dürbün aldım ve baktım. Yemin ederim ki dönüyordu ve her döndüğünde kırmızı ışık yansıyor, ters u şeklinde bir şey beliriyordu. Sizce bu ufo değil de ne?
Arkadaşlar amerikalılar bence uzaylıların teknolojisini çalmaya çalısıyorlar. çunku neden basına bilgi vermiyolar veya bizlere daha doğrusu dunyaya uzaylıların teknolojisini keşif etmeye çalısıyorlar bence.
Öncelikle Haktan Akdoğan Hocamın bu güzel ve bir o kadar da titizlikle yürüttüğü çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. inanın amatör bi uzay bilimcisi olarak kesinlikle bu dünya dışı varlıklara inanıyorum. umarım devletimiz bir an önce eğer ki elimizde olan biri materyal varsa onu en iyi şekilde değerlendirir ve insanlığa hatta yüce Türk milletinin faidesine sunar. Sayın hocam tekrar size şükranlarımı sunarak o titizlikle yürütmüş olduğunuz çalışmaların devamını dileriz. saygılar. UMUTAKAÇİN.
Ben uzay gemisi gördüm hem de çok yakında. Inanmazsanız inanmayın ama uzaylı var.
sen bir uzaylisin gurbano. (:
Dünya dışı varlıkları görmedim, olabilir. İlgilenen de bir şey elde edemez çünkü hemen kayboluyorlarmış. Günümüze kadar birkaç ufo düşmüş. Parçaları ne oldu acaba?
Hayır saçma degil.
kesinlikle saçma!
2012'de uzaylılar gelcekmıs bence de gelecekler maya takvimi oyle diyor.
Mayalar 2012'de dünyanın sonuna gelineceğini söylüyorlar. Dünya o gün büyük bir felaket bekliyorsa uzaylıların gelmesi çok da birşey ifade etmez. Ben uzaylılara inanıyorum, görmek de istiyorum.
Mayalar 2012'de dünyanın sonunun da geleceğini söylüyorlar yalnız. Dünya o gün büyük bir felaket bekliyorsa uzaylıların gelmesi çok da o gün bir şey ifade etmez. Ben uzaylılara inanıyorum, görmek de istiyorum.
Evet 2012'de insan aklı ve kavramı dışında birtakım olaylar olacaktır. Ancak buna bilinç olarak hazırlanmamız için ufo(lar) tarafından bir takım bilgiler alacağız.
Ben görmedim. :( ühhü ühhü...
Inanıyorsun degil mi?
Arkadaş, senin dediğine benzer bir şey ben de gördüm. Uzaktaydık, gördük arkadaşlarla oraya doğru gittik. İlk başta koşuyorduk ama yürümeye başladık korkar diye. Çok yaklaşmıştık görüyorduk, koşmaya başladı ve aniden kayboldu.
İzlediğiniz cevaba katkıda bulunun
E-posta adresiniz (Başkaları görmeyecek. Üyeliğiniz için gerekli.)
1000 karakter yazabilirsiniz. 1000 karakter hakkınız kaldı.
Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı  Haktan Akdoğan
Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı
 
Bilinmeyen kategorisine yeni konu eklendiğinde sizi haberdar edelim mi?
E-posta aboneliği için tıklayın
NATO kaç yılında kuruldu?
1945
1949