Cevaplar

 
Testiste sürekli ağrı varsa hangi hastalıklardan şüphelenilmeli?
Etiket:
İlginizi çekebilir
UZMANTV Rehber'den cevaplar
murat
5

testislerimde ve penisimde yanma var. bu agrı kalçalarıma vuruyor. yürümemi güçlestiriyor, rahat oturup kalkamıyorum. kalçalarımda da ağrı var. Yardım edin lütfen, ne yapabilirim?

Cevap ver

rakgun41

yaşım 29. 3 testisim var. ikisi birbirine bitişik. ağrı ve sızım yok. bu durum ileride bir sıkıntıya yol açar mı?

Cevap ver

eclair
7

Merhabalar, epidimit hakkında bilgi almak istiyorum.

Cevap ver

asyev
3

Selam, yasım 21. Testislerimin bırı buyuk bırı kucuk. Bunun sebebı ne olabilir? Kısır olabılır mıyım?

Cevap ver

sevketg84
11

Sağ testisimde ağrı, kitle olmamasına rağmen tuvalete çıktığımda hafif yanma basladi. Ne olabilir acaba?

Cevap ver

cengizim53
22

Selam, ben Cengiz, 28 yaşındayım. 3 aydır sol testisim de agrı oluyor. Bazen hafif sancılı bazen de şiddetli oluyor. Herhangi bir şişme yok. Spermlerde gayet normal. Dar pantlolon giymiyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Cevap ver

scorpion03
20

slm yasim 21. benim sol testisim üzerine dokununca agri ve aciyor. spermim sanki sulu gibi akiyor. kücük abdestimden sonra hala SIKTIRMADAN tam bitmiyo ve hafif yanma oluyo. birsey ictikten sonra hemen kücük tuvaletim geliyor ve testisim yasima göre kücük oldugunu düsünüyorum. cünkü penis sertlestiginde testislerim yukariya karin bölgesine dogru derinin altindan yükseliyo ve bu bana aci veriyo. acaba neden olabilir? tsk.

Cevap ver

yussufff
3

yumurtalarda bazen ağrı oluyor bu ne hastalığıdır? tedavisi nedir?

Cevap ver

İzlediğiniz cevaba katkıda bulunun
750 karakter hakkınız var 
Gönder
Anesteziyoloji Uzmanı Dr. Mehmet Çelik
Anesteziyoloji Uzmanı
Dr. Mehmet Çelik
Abone olun

Nöroloji kanalına yeni konu eklendiğinde sizi haberdar edelim mi? E-posta aboneliği için tıklayın

Cevapla & izle

Hangisi Excimer lazer ile tedavi olamaz?

Her yerdeyiz
İnternet
iPhone
Tivibu
Mobil