Cevaplar

 
Sürekli makyaj yapanlar ne tür bitkisel formüller uygulayabilirler?
Etiket:
İlginizi çekebilir
UZMANTV Rehber'den cevaplar
özra

merhaba, benim göz kapaklarım çok fazla şişiyor. özellikle ağladığım zamanlar kendimi tanımayacak hale geliyorum ve bundan oldukça rahatsızım. bunu engelleyebilrcek bir şey var mı acaba? bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cevap ver

ayışığı_38

yaa gerçkten göz altı morluğu içn fondoten kullanıyorum ama fazla kullandıığım içn makyajı gözüm ağrıo:(( napcam?

Cevap ver

nergischiq

fazla kullanma. nemlendirici sür. fondöteni de ince ince sür.

edanazzz

Kapatıcılar yerine onarıcı kremler kullan.

ebrucakan
-1

göz üstü kırışıklığı nasıl geçer? ben 18 yaşındayım göz altlarım da mor. önceden çok azdı, şimdi çoğaldı. çözüm mümkün mü?

Cevap ver

bshebuse

elma kabuğuyla incirle ya da 1 çorba kaşığı kahve ve yumurta akını gazlı bezle uygulayabilirsin. işe yarıyor.

mervebe

evet arkadaşın dediği dediği gibi.

nergischiq

bende de işe yaradı yap bence.

edanazzz

Uykuna ve yediklerine dikkat etmelisin, yorgunluktan da oluşuyor.

funda-only
3

siyah nokta olusumunu nasıl gecirebiliriz ve engellıyebılırz? şimdiden t.ederim.

Cevap ver

KIZILTANRICA

kuru ciltlerde vücut kremi yerine kullanabilinecek bitkisel formüller nelerdir?

Cevap ver

edanazzz

Kuru ciltler için olan videoları izlemelisin.

KIZILTANRICA
3

kuru ciltlerde nemlendirici amaçlı ne tür bitkisel formüller uygulayabiliriz?

Cevap ver

İzlediğiniz cevaba katkıda bulunun
750 karakter hakkınız var 
Gönder
Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya
Güzellik Uzmanı
Suna Dumankaya
Abone olun

Cilt Güzelliği kanalına yeni konu eklendiğinde sizi haberdar edelim mi? E-posta aboneliği için tıklayın

Cevapla & izle

Botoks hangi bakteriden elde edilir?

Sürekli makyaj yapanlar ne tür bitkisel formüller uygulayabilirler?

Makyaj malzemeleri kimyasal olduğu için, yüzümüzü ve özellikle kirpiklerimizi iyi temizlememiz lazım. Kirpikleriniz rimelliyken yatarsanız ertesi gün yüzünüzün her yerinde kirpik görebilirsiniz.

Cilt temizliği için nemli bir pamuğa bir parçacık badem yağı koyup, kirpiklerinizi silin. Daha sonra bir salatalığı rendeleyin, 500 gr. sütle hafif pişirin. Piştikten sonra süzgeçten geçirin, içerisine 1 tatlı kaşığı badem yağı karıştırın, buzdolabınızda bulunsun. Bu karışımla her gün cildinizin makyajını silin.

Tonik istiyorsanız

Herkese uyacak tonik tarifi ise; 500 gram kaynar suyun içine, 1 tutam hatmi çiçeği, 1 tutam lavanta, adaçayı, çay gibi demleyin ve süzün. 1 kapak alkol ya da gülsuyu ekleyin buzdolabınızda bulunsun.

Bu karışımı soğuk bir yerde tuttuğunuzda 1 hafta boyunca saklayabilirsiniz ama daha uzun değil.

Her yerdeyiz
İnternet
iPhone
Tivibu
Mobil