Anne & Çocuk > Hamilelik > Sezaryen Doğum Hakkında Merak Ettikleriniz
Sezaryen doğumdan sonra anne evde neler yaşar?
UZMANLA TANIŞIN
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kağan Kocatepe
Lütfen puan verin:
(54 kez oylandı.)
 
Filtreleyin:
iboş | 2 ay 14 gün önce
0
slm.çok aydınlatıcı bir iste bilgilerden sürekli yararlanıyorum.tşk ederim sizlere3 ay önce doğum yaptım .3 aydırda gögüslerimde aşırı bir yanma acı sızı var.uçları yara oldu.kerm kullandım etki etmedi bebeğime sadec anne sütü veriyorum..ne yapabilirm?
ceren_gokbas | 4 ay 24 gün önce
0
slm. yengem sezeryanla dogum yaptı. ama 4 aydır adet görmüyor .bu normal midir? sadece ilk aylarda mama verildi. suan sadece emziriyor. suan koruma devrede midir ? yardımcı olursanız seviniriz. birde hamile olursa riskleri nelerdir?
elifakca | 13 gün 4 saat önce
merhaba ceren. yengen gibi ben de sezaryenle dogum yaptim ve ben de emziriyordum bebegimi, sadece anne sutu veriyordum. fakat bebegim henuz dort aylikken hamile oldugumu ogrendim. billginiz olsun. su an bir ay kaldi ikinci dogumuma. herhangi bir riskten bahsetmedi doktorum.. sevgiler.
Bu konuda soru sorun ya da katkıda bulunun
E-posta adresiniz (Başkaları görmeyecek. Üyeliğiniz için gerekli.)
1000 karakter yazabilirsiniz. 1000 karakter hakkınız kaldı.