Cevaplar

 
Piercing yapımında hangi malzemeler kullanılır?
Etiket:
İlginizi çekebilir
UZMANTV Rehber'den cevaplar
Angells

Göbeğimde 2-3 yıldır piercing var. Küpe taktığımda ağır geliyor, taşımıyor. Delik olan yerdeki et kısım inceldi, kopacak gibi nerdeyse. Ne yapmalıyım? Küpeyi takamıyorum. Şu an da kurumuş. Konu hakkında bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Cevap ver

katyperry

dile piercing yapımında piercingin dilden geçen kalın kan damarına yapılmaması gerekir. fakat piercerler bunu nasıl ayırt ediyorlar? dildeki damarı nerden tespit ediyorlar? aksi takdirde dildeki damara uygulanırsa dil kesilmeye kadar gidebiliyormuş.

Cevap ver

katyperry

dile piercing yapımında piercing'in dilden geçen kalın kan damarına yapılmaması gerekir fakat piercerler bunu nasıl ayırt ediyorlar? dildeki damarı nerden tespit ediyorlar? aksi takdirde dildeki damara uygulanırsa dil kesilmeye kadar gidebiliyormuş.

Cevap ver

emmaçka
-1

Merhaba ben piercing yaptırmıştım 2 ay önce göbeğimde ve hala titanyum takıyorum. Beyaz altın taktım ama olmadı. Şimdi ne takmalıyım? Lütfen tavsiye edin. Şimdiden teşekkür ederim.

Cevap ver

elnesta

soğuk sprey tarzı uyuşturucu kullanıldı mı?

İzlediğiniz cevaba katkıda bulunun
750 karakter hakkınız var 
Gönder
Dövme Sanatçısı Budakan Tamer
Dövme Sanatçısı
Budakan Tamer
Genç Modası Kanalı
En çok izlenenler
Abone olun

Genç Modası kanalına yeni konu eklendiğinde sizi haberdar edelim mi? E-posta aboneliği için tıklayın

Cevapla & izle

Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar'ı hangisi ile aldatmadı?

Her yerdeyiz
İnternet
iPhone
Tivibu
Mobil