Koçlar 8 - 14 Eylül 2014 haftası neler yaşayacak?
Sevgili Koç burcu, haftaya salı günü Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay etkileri ile başlıyoruz. Duygusal konuların öne çıkacağı bu Dolunay, pazartesiden itibaren yoğun şekilde sizi de etkilemeye başlayacak.
Koç burcu bu hafta
Dolunay sizin adınıza bilinç altınıza yönelik çalışacak. Gizli bir ilişki veya gizlediğiniz duygularınızı, kontrol edemediğiniz biçimde yüzeye çıkarabilir. Bunun dışında genel olarak duygularınız üzerinde etkili olacak Dolunay, sizi İlişkilerinizle ilgili ani ve radikal kararlar alma eğiliminde tutabilir.
Dolunay günleri astroloji açısından herherhangi bir konuda başlangıç yapmaya destek vermez. Dolunay günleri daha çok rutin işlerle günü geçirmek daha doğrudur. Bu hafta başlangıçlarınızı pazartesi ve özellikle salı gününe denk getirmeyin ve atmanız gereken yeni adımları çarşambadan itibaren planlayın.
Çarşambadan itibaren burcunuza geçecek olan ay, dolunayın verdiği karmaşık duygusal etkilerinizi toparlamanızı sağlayacak. Çarşamba ve perşembe günleri sizin adınıza hızlı hareket etmek, sonuç odaklı olmak önemli olurken, Dolunay döneminde içsel olarak biriktirdiğiniz enerjileri fevri bir şekilde öne çıkarmanız olası. Bu nedenle çarşamba ve perşembe günleri daha sakin ve sabırlı olmaya, ani kararlar vermemeye gayret edin.
Cuma ve cumartesi günleri maddi alanlarda kendinizi güvende hissetmek isteyeceğiniz için, hafta sonuyla birlikte maddi konularda daha hesaplı ve planlı olmaya çalışabilirsiniz.
Sağlığınızda bu hafta ayak bölgeniz ile boğaz alanınıza dikkat etmeye gayret edin. Hafta başı acil değilse, ayaklarınızla ilgili müdahale yaptırmayın.
Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim. Yeni bir haftada görüşmek üzere.
Yorumlar