Cevaplar

Kemik erimesi için hormon desteği nasıl kullanılır?
Etiket:
İlginizi çekebilir
Kemik erimesi nedir?
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Turgut Göksoy
UZMANTV Rehber'den cevaplar
seyhangülaçan
4

Annem 56 yaşında, ileri derecede kemik erimesi olduğunu doktor söylüyor. Fakat ağrı sadece bacağında daha fazla hissediyor. Yürümede zorluk çekiyor. Ne yapmalıyız? Tedavisi mümkün mü? Fizik tedavi hastalığı için bir çözüm olabilir mi? Yanıtlarsanız seviniriz, kolay gelsin.

Cevap ver

hatayLim
1

Selamlar Hocam, bundan 2 yıl önce Çukurova Ünv. Balcalı Hastanesi'nde teşhisim kondu. 7 adet Sustanon 110 ml kullandım ve 3 yıldan beri de kemiklerim sızlıyor . 10 yıldan beri beL ağrısı çekiyorum. Şu anda askerim. Gata'da hormon eksikLiğinden dolayı tedavi görüyorum. Bende kemik erimesi var mıdır acaba? Bunu hemen cevapLamanızı istiyorum çünkü önümüzdeki hafta tekrar hastaneye gideceğim. Cevabınızı gönderebiLirsenizde sevinirim. Teşekkürler ilginiz için. Kolay gelsin.

Cevap ver

şenergümüş
2

osteocondritis dissecancs sebepleri medial malleol osteotomisi ile mozaik plasti ayak bileği tallus.

Cevap ver

1948
2

Vücudumda çıkan lekelerle ilgili olarak kortizonlu ilaç verdiler. Tedavi sonunda her iki kalçamda erimeler oldu. Bir yıldır topallıyorum. Doktorlar protez takılmasını önerdiler. Başka bir tedavi yöntemi yok mu? Bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Cevap ver

İzlediğiniz cevaba katkıda bulunun
750 karakter hakkınız var 
Gönder
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Turgut Göksoy
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı
Prof. Dr. Turgut Göksoy
Abone olun

Omurga Hastalıkları kanalına yeni konu eklendiğinde sizi haberdar edelim mi? E-posta aboneliği için tıklayın

Cevapla & izle

Bel fıtığı siyatiğe neden olur mu?

Her yerdeyiz
İnternet
iPhone
Tivibu
Mobil