Cevaplar

 
Kasık fıtığı ameliyatından sonra nelere dikkat etmeli?
Etiket:
İlginizi çekebilir
UZMANTV Rehber'den cevaplar
elnino66

yaklaşık 40 gün önce sol kasık fıtığı ameliyatı oldum. doktorum fıtık tamirinde yama kullandığını söyledi. ameliyattan bir hafta sonra ameliyat bölgesinde şişme ve kanama oldu. kanamayı enjektör ile çekti sonra dikişlerde açılma oldu. açılan kısmı sıkıp içindeki sıvıyı çıkarttı doktorum. sonra açılan yere dikiş attı bir hafta sonunda dikişler yine açıldı. küçük bir enfeksiyon olduğu söylendi tekrar bir dikiş daha atıldı. şu an şişlik filan yok ameliyat dikişleri de kapanmak üzere. doktorum dikişleri azar azar alıyor. ameliyat yerindeki dokuda morarma var. bazen de dikiş diplerinde iğnelenme oluyor, normal midir? bir ikincisi de şu an vücudumun her yerinde deri döküntüsü oluyor ciddi derecede, kaşıntısız. ameliyatla ilgisi var mıdır?

Cevap ver

tuncaykocak
16

Merhaba. 10 gün önce sağ ve sol açık kasık fıtığı ameliyatı oldum. Testisler şişmesin diye gazlı bez ve bantlarla testislerime alttan destek yapıp sıkıştırdılar ve şişmesi önlendi. Ameliyattan 8 gün sonra o desteği çıkarttım. Doktor sıkı bir iç çamaşırı giyersen o da korur demişti ve öyle yaptım. Ancak sol testisimin şiştiğini farkettim bugün. Ne yapmalıyım, nasıl geçer? Teşekkürler ediyorum.

Cevap ver

ha-des
7

Ben de 1.5 sene önce olmuştum, şişlikler vardı her iki kasıkta. 2-3 aya düzeliyor. Ameliyatta kan gittigi için şişiyor demişti doktor.

cidemmm
13

24 yaşındayım. 3 sene önce kasık fıtığı ameliyatı oldum. Doğuma ya da çocuk yapmama engel olur mu?

Cevap ver

adert
17

1 hafta önce soldan fıtık ameliyatı oldum. Yama konarak ve lokal olarak ameliyat oldum. Ancak şişlik devam ediyor ve zaman zaman da sanki bir şey dökülmüş gibi bir yanma hissi oluyor. Banyo için 1 hafta beklemek yeterli midir? Şimdiden teşekkürler.

Cevap ver

opecreca
45

Selam, ben de sağ taraftan kasık fıtığı ameliyatı olacağım. Tüm yorumları dinledim. Cinsellikle alakalı bir risk ya da ileriye dönük bir sorun olur mu? Ameliyattan ne kadar sonra cinsellik devam eder? Teşekkürler.

Cevap ver

aykut152
18

Ameliyat sonrası testislerimde çok büyüme ve şişliklik oluştu. 2 yıldır geçmedi, halen devam ediyor ve çok sert. Cevap verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Cevap ver

nkaratas1976
7

Kasık fıtığı ameliyatından sonra nelere dikkat edilmeli?

Cevap ver

Homeless
2

Videoda zaten bundan bahsetmiş uzman. Dinlemediniz mi acaba?

anticappella
7

Sag taraf kasık fıtıgı ameliyatı oldum. Yama yöntemi kullanıldı. Nüksetme olasılıgı nedir? Sol tarafta da kasık fıtıgı görülebilir mi? Ne yapmalıyım?

Cevap ver

Homeless
2

Videonun yanında konu ile ilgili diğer soruların videolarının linkleri var. Belki yardımcı olabilir: http://www.uzmantv.com/kasik-fitigi-ameliyattan-sonra-tekrarlar-mi

İzlediğiniz cevaba katkıda bulunun
750 karakter hakkınız var 
Gönder
Abone olun

Genel Cerrahi kanalına yeni konu eklendiğinde sizi haberdar edelim mi? E-posta aboneliği için tıklayın

Cevapla & izle

AIDS vücutta hangi sistemi etkiler?

Her yerdeyiz
İnternet
iPhone
Tivibu
Mobil