Kullanıcı girişi
Kullanıcı adımı unuttum
Şifremi unuttum
Giriş yap
UZMANTV'ye Facebook hesabınız ile üye olun

VEYA eposta adresinle üye ol
Zaten üye misin ? Giriş yap

Kullanıcı adı hatırlatma
Kullanıcı adınızı e-posta adresinize gönderebilmemiz için, lütfen e-posta adresinizi yazıp gönder butonuna basın.
Şifre hatırlatma
Şifrenizi e-posta adresinize gönderebilmemiz için, lütfen kullanıcı adınızı ya da kayıt olurken bize verdiğiniz
e-posta adresinizi yazıp gönder butonuna basın.
ya da
İşlem Tamam
Şifrenizi sistemde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderdik. Eğer şifre hatırlatma e-postası ulaşmazsa junk/spam klasörünü kontrol etmeniz yerinde olur. Belki yanlışlıkla oraya düşmüştür.

Üye giriş sayfasına git.

Tamam

İngiltere vizesi için başvuruda hangi belgeler gerekir?

55,880
kez izlendi
Puan: 4.43 / 5
Detaylı Açıklama

İngiltere vizesi için başvuruda hangi belgeler gerekir?

İngiltere'ye gitmek isteyen kişinin amacı turistik ise ve herhangi bir şirkette bordrolu olarak çalışıyorsa, başvuru formunun yanı sıra bazı evraklara ihtiyacı var. Bu evraklar şu şekilde sıralanabilir:

Çalışanlar için İngiltere vize başvurusu belgeleri

- Şirket antetli kağıdına çalıştığınız şirketten İngilizce dilekçe
- Fira faaliyet belgesi ve İngilizce tercümesi
- İmza sirküleri ve İngilizce tercümesi
- Ticaret Sicil Gazetesi ve İngilizce tercümesi
- Vergi levhası
- Son 3 aylık maaş bordrosu
- SSK işe giriş bildirgesi
- Kendi üzerine kayıtlı banka hesap cüzdanı
- Varsa araç ruhsatı ve tapu fotokopileri
- Otel ve uçak rezervasyon belgeleri (İngilizce)
(İngiltere konsolosluğu seyahat sağlık sigortası istemiyor)

İşverenler için İngiltere vize başvurusu belgeleri

- Şirketin antetli kağıdına yazılmış İngilizce dilekçe
- Ticaret odası belgesi (İngilizce)
- Faaliyet belgesi (İngilizce)
- Ticaret Sicil Gazetesi (İngilizce)
- Vergi levhası
- Banka cüzdanı fotokopisi
- Varsa araç ruhsatı ve tapu fotokopileri
- Otel ve uçak rezervasyon belgeleri (İngilizce)

Öğrenci olarak gidecekler için İngiltere vize başvurusu belgeleri

İngiltere'ye eğitim amaçlı giden öğrencilerin verilerinin evraklarını, okuyacakları okulun ve kalacakları yerin davetiye mektubu ile birlikte otel ve uçak rezervasyon belgelerini hazırladıktan sonra konsolosluğa şahsen başvurması gerekir.

Videoyu Göster

Yaşam Kanalı

Hepsini göster

Yorumlar

Sitene ekle
Kapat