Cevaplar

Hamilelik belirtileri nelerdir?
Etiket:
İlginizi çekebilir
UZMANTV Rehber'den cevaplar
merveyup

Merhaba ben 18 Nisan'da adet oldum ve normalde de benım adet düzensizliğim vardır. Bız eşimle 3 Mayıs'tan itibaren düzenli ilişkiye giriyoruz. Ayın18'ini mi beklemem lazım? Daha önceden öğrenemez mıyım hamile oldugumu beta hgc kan testi ile?

Cevap ver

Sahraozan

Ben şu an hamileyim ve doğumdan çok korkuyorum. Kendimi hazır hissetmiyorum. Ne yapmalıyım?

Cevap ver

zarifecihan

Ben 1 yılık evliyim, 10 ay önce düşük yaptım. Çok istiyoruz çocuk, doktor bir sorun yok diyor ama hala birşey yok, sizce ne yapmalıyım?

Cevap ver

ariya40
6

Merhaba ben 3ay önce trafik kazası geçirdim ayağımda 35 cm platin ve 11 çivi var. Omuzumda platin ve 10 çivi var. Her şey yolunda desteksiz yürüyebiliyorum, kolumu da kullanabiliyorum. Hemen hemen hiç sorun kalmadı, doktorum 2 yıl sonra tekrar platinleri çıkaracağını söyledi. Benim başka bir sorunum var. 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 2 yıldır korunmuyordum zaten. Prolaktin hormonum yüksekti. Sorum bana zararı olur mu, yani kemikler daha kaynamamış ve normalden daha çok kalsiyuma ihtiyaç var. İyileşme süreci uzar mı ve çok röntgen çekildi bebeğe zararı olur mu? Psikolojim alt üst, ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler, acil cevap istiyorum lütfen.

Cevap ver

krkuyorum
-14

Ben 15 yaşındayım, her ayın 18'inde adet olurdum bu ay 4 gün gecikti, 5-6 hafta önce de korumasız ilişkiye girdim, erkek arkadaşım içime boşalmadığını söylüyor. Baş dönmesi, mide bulantısı, kusma vs. yok ama ben çok korkuyorum. Lütfen yardımcı olun, yaşım daha çok küçük, hayatım söner. En yakın zamanda idrar testi yapmayı düşünüyorum. Ne olur cevap verin, hamile olabilir miyim?

Cevap ver

asks
4

ben de bebek ıstıyorum. 2 ay once düşük yaptım. nedenı ise çok zayıf olmam ve bebeğın tutunamamasıymış. 3 ay bekleyın dedı doktor ama bız 2. ayda basladık calısmalara ve su an adetıme 7gun falan var ama gogsumun ucunda agrı sızı var. bir de belim çok ağrıyor, hafıf de mıdem bulanıyor ama kusma yok... sızce ben hamıle mıyım? evlenelı 1 yıl olcak kasımda sımdıdn teşekkürler.

Cevap ver

pinarerkan
6

Arkadaşlar, bir sorum olacak. 29 Ağustos'ta regl oldum. 3 gün ama az oldum. 3 günde bittikten sonra akıntı ve kaşıntı olmaya başladım. Normalde akıntım asla olmuyordu ve bugün tekrar kan geldi, neden olmuş olabilir? Yardımcı olur musunuz?

Cevap ver

esra28-31
4

Selamlar âdetim 15 gün gecikti. Midem bulanıyor başım ağrıyor hafiften. Çok yemek yiyorum iştahlıyım. İki defa test aldım, negatif çıktı. Acaba başka problemim mi var?

Cevap ver

sultanmurat
4

Bugün adetim 2 gün geçti. 3 gündür adet sancım var ama hala adet olmadım. Normalde sancım başladıktan hemen sonra olurdum. Hamile olabilir miyim? Hamilelik testini en erken ne zaman yapmalıyım doğru sonuç için? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cevap ver

legenda
26

Adet günümden 12 gün geçti. İdrar testi yaptım ikinci çizik çok çok zayıf çıktı. Hamile miyim acaba?

Cevap ver

Önceki yorumlar
İzlediğiniz cevaba katkıda bulunun
750 karakter hakkınız var 
Gönder
Kadın Sağlığı ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Petek Arıoğlu
Kadın Sağlığı ve Doğum Uzmanı
Op. Dr. Petek Arıoğlu
Abone olun

Hamilelik kanalına yeni konu eklendiğinde sizi haberdar edelim mi? E-posta aboneliği için tıklayın

Her yerdeyiz
İnternet
iPhone
Tivibu
Mobil