>
>
>
>


Hamileliğin 7. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır?

Lütfen puan verin:
(986 kez oylandı.)
Facebook'ta paylaş
Filtreleyin:
7 aylık hamıleyım ama maalesef sıgara kullanıyorum, bırakamıyorum. İleride bır sorun olur mu? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Ben 2 aylık hamileyim ve çift rahimliyim. Çift rahmin bebeğe zararı olur mu? Doğumum normal doğum olabilir mi? Bir de çift rahimli gebe kadınlarda ne gibi riskler olur?
5 aylık hamileyim, 3'lü tarama tersti mecburi mi? Riski var diyolar, siz de bizi bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler.
Merhaba. Ben 25 haftalık hamileyim. İlk aylarda doktor bebeğimin haftasına göre bir hafta küçük olduğunu söyledi, şu an 932 gr şimdi de haftasına göre 2 hafta büyük diyor. Bebeğim zamanında mı doğacak acaba?
Karım 24 haftalık hamile, tetanos aşısının ne zamam vurulacağını öğrenebilir miyim?
Şimdi tam zamanı zaten. Saglık ocagına gıttıgınızde hemsıreler size soyleyecektır.
Doğuma 1 ay kala artık vurmuyorlar, bilginiz olsun.
Merhaba, ben bugün 33 haftalık hamileyim. Dün eco yapıldı. Benim size sorum şu, benim bebeğin kilosu 1 kilo 765 gram dediler. Sizce normal mi? Ben biraz endişelendim belki yersiz bir endişe ama beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.
1 yıllık evliyim. Bebeğimin olmasını istiyorum ama kasıklarımdaki ağrılardan olmadığını zannediyorum. Acaba bu gerçekten sorun mu?
Sorun değil, kist varsa çocuk olmaz. İlk önce kist tedavisi olunduktan sonra çocuk olur.
İyi bir program, emeğe saygı. Teşekkürler.
Merhaba, ben 31 haftalik hamileyim. Yurtdışında yaşıyorum ve bana iki sefer eko yaptılar. Sizce normal mi? Bir de benim bebeğimin kalbini dinlemek dışında hiçbir şey yapmıyorlar yani işimiz tamamen şansa bırakılıyor. Fazla eko yapılması bebeğe zararlı mıdır? Türkiye'de ne kadar yapılıyor? Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
22 haftalık hamileyim ve dün bana da EKO yapıldı. Türkiye'de tamamen insanlara kalmış bir olay bu ve zararı yok diye biliyorum. Özellikle doktora sordum çünkü ve zararı olmadığını söyledi. Neden yapıldığını sorarsan, kalbim 111-113-115 ve 117 olarak attığı için. Tamamen benim korkum yüzünden. Neyse ki sorun yok. Bildiğim kadarıyla hamilelikte normal. Takma kafana...
Benim de bir sorum olacaktı. Ben 34 haftalık gebeyim, bebeğin kilosu 2.100 gr çıktı. Sizce normal mi? Bir de tahminen kaç kilo dünyaya gelir? Normal doğum düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
İzlediğiniz cevaba katkıda bulunun
E-posta adresiniz (Başkaları görmeyecek. Üyeliğiniz için gerekli.)
1000 karakter yazabilirsiniz. 1000 karakter hakkınız kaldı.