Cevaplar

 
Hamileler varisten nasıl korunabilir?
Etiket:
İlginizi çekebilir
UZMANTV Rehber'den cevaplar
emine44

Merhaba, ben 37 haftalık gebeyim. Daha önceden az da olsa varis problemim vardı, şimdi biraz daha fazlalaştı. Tam kırmızı değiller, sadece damarlarım çok belli oluyor ve biraz şiş. Bu durum gebelikten sonra geçer mi? Şimdiden teşekkürler.

Cevap ver

izmirlitutsak
7

Merhaba, ben 35 haftalık gebeyim. Daha önceden az da olsa varis problemim vardı, şimdi biraz daha fazlalaştı. Tam kırmızı değiller sadece damarlarım çok belli oluyor ve biraz şiş. Bu durum gebelikten sonra geçer mi? Şimdiden teşekkürler.

Cevap ver

kadriyeulaş
6

iyi günler....bacaklarımda venöz kapaklarında yetersizlik var(2.derecede)külotlu varis çorabı kullanıyorum...hamilelik düşünüyorum.acaba hamililikteki oluşabilecek ağrıları ve ilerlemeyi durdurmak için şimdi ameliyat olmam faydalı olur.mu?

Cevap ver

İzlediğiniz cevaba katkıda bulunun
750 karakter hakkınız var 
Gönder
Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kürşat Bozkurt
Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı
Prof. Dr. Kürşat Bozkurt
Uzmandan Randevu Alın
Abone olun

Kalp & Damar kanalına yeni konu eklendiğinde sizi haberdar edelim mi? E-posta aboneliği için tıklayın

Cevapla & izle

Hangisi Excimer lazer ile tedavi olamaz?

Her yerdeyiz
İnternet
iPhone
Tivibu
Mobil