Kullanıcı girişi
Kullanıcı adımı unuttum
Şifremi unuttum
Giriş yap
UZMANTV'ye Facebook hesabınız ile üye olun

VEYA eposta adresinle üye ol
Zaten üye misin ? Giriş yap

Kullanıcı adı hatırlatma
Kullanıcı adınızı e-posta adresinize gönderebilmemiz için, lütfen e-posta adresinizi yazıp gönder butonuna basın.
Şifre hatırlatma
Şifrenizi e-posta adresinize gönderebilmemiz için, lütfen kullanıcı adınızı ya da kayıt olurken bize verdiğiniz
e-posta adresinizi yazıp gönder butonuna basın.
ya da
İşlem Tamam
Şifrenizi sistemde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderdik. Eğer şifre hatırlatma e-postası ulaşmazsa junk/spam klasörünü kontrol etmeniz yerinde olur. Belki yanlışlıkla oraya düşmüştür.

Üye giriş sayfasına git.

Tamam

Gluten içermeyen tahıllar hangileridir?

1,533
kez izlendi
Puan: 4.00 / 5
Detaylı Açıklama

Gluten içermeyen tahıllar hangileridir?

Bütün tahıllar gluten içermez. Pirinç, pirinç unu ve nişasta unu ile yapılan yiyecekler gluten içermez. Mısır ve mısır unu da glutensiz diyette kullanılabilir. Nohut, kuru fasulye, mercimekte gluten yoktur. Kinoa da glutensizdir. 


Hazır satılan pirinç veya pirinç unu içeren ürünlerde gluten olabilir. Eğer üzerinde glutensiz yazmıyorsa bu ürünler güvenle kullanılabilir. Tahıl grubu dışında bazı ilaçlar ve mineral takviyelerinde de gluten olabilir. Bu ürünleri almadan önce kutuların üzeri mutlaka incelenmelidir.

Videoyu Göster

Sağlıklı Yaşam Kanalı

Hepsini göster

Yorumlar

Sitene ekle
Kapat