Cevaplar

 
Depresyon kadınlarda ne tür cinsel sorunlara yol açar?
Etiket:
İlginizi çekebilir
UZMANTV Rehber'den cevaplar
hulya789
1

Selam, benım de isteksızlık sorunum var. Bunu nasıl yenebılırım? Sanki bomboş gelıyor bana. Hiç zevk almıyorum. Nasıl eskı yaşamıma dönebılırım?

Cevap ver

dertli-ahmet

Selam. Benım esımde de aynı sorun var ama ben oyle degılım ve de caresızım.

hulya789
3

Selam, ben 40 yasında bır bayanım ama cınsel isteksizlik var. Bunu nasıl yenebılırım? Hicbir şey hıssetmıyom. Bana boş gelıyor. Bunu nasıl yenebılırım?

Cevap ver

kırpık
2

Antidepresana yeni başlayacağım. Bunu doktorum aşırı gerginlik ve stres-sinirim dolayısıyla verdi. Bugüne kadar herhangi bir isteksizlik yaşamadım. en depresif dönemlerimde bile libidom yüksekti. Hapa başladıktan sonra azalma ihtimali var mı?

Cevap ver

bedirhan-ilyas
-8

slm ben eşimden başka biriyle sevişme isteği var. aşık olduğum kişiyle birlikte olmak gibi. bunu yenmem için ne yapmam gerekiyor?

Cevap ver

İzlediğiniz cevaba katkıda bulunun
750 karakter hakkınız var 
Gönder
Psikiyatri Uzmanı Dr. Ali Hilmi Yazıcı
Psikiyatri Uzmanı
Dr. Ali Hilmi Yazıcı
Abone olun

Ruh Sağlığı kanalına yeni konu eklendiğinde sizi haberdar edelim mi? E-posta aboneliği için tıklayın

Cevapla & izle
Her yerdeyiz
İnternet
iPhone
Tivibu
Mobil