Yayın tarihi:
24 Temmuz 2007
24 Temmuz 2007
İzlenme:
15,789
15,789
Puanı:




(4.36 /
44 oy)




(4.36 /
44 oy)
UZMANTV'de ve diğer sitelerde yayınlanan videoları izleyebilmek için tarayıcınızda Adobe Flash Player'ın yüklenmiş olması gerekir.
Adobe Flash Player'ı indirmek için BURAYA tıklayın. "Download Now" butonuna basarak yapacağınız işlem sadece birkaç dakikanızı alacak.
Adobe Flash Player'ı indirmek için BURAYA tıklayın. "Download Now" butonuna basarak yapacağınız işlem sadece birkaç dakikanızı alacak.
|
- Favorilere

ekle -
Arkadaşına

gönder -
Sitende

yayınla -
Bu konuda

soru sor
Adınız:
E-posta adresiniz:
Gönderdiğiniz adresler:
Virgülle ayırarak birden fazla adres girebilirsiniz.
Etiketler:
tedavi,
seks,
çift,
cinsellik,
cinsel,
cinsel isteksizlik,
vajinismus,
eş,
erken boşalma,
ilişki,
bel soğukluğu

lamirage | 4 ay 1 gün önce
-1
sayin arif verimli hocam. biz esimle yaklasik 8 yillik bir evliligi geride biraktik. ancak iliskimizin ilk bir iki ayi sonrasinda esimde cinsel isteksizlik basladi. ben bir bayan olarak onu zorluyorum adeta. su an yurtdisindayiz ve burada esimin tek esli olduguna eminim fakat yurtta bulundugumuz surecte esim oldukca capkin bir erkekti su anda hala kadinlara karsi son derece alakali ve arzulu gibi bir tavir sergilemesine ragmen cinsel olarak hala cok soguk. neden olarak cok yorgun oldugunu soyluyor. fakat calismadigi donemlerde de cinsel hayatimiz ayni. sorununu kabul etmedigi icin de herhangi bir yardimi asla kabul etmiyor. birliktelik yasadigimizda ikimiz de gayet uyumluyuz. yuzeysel olarak bir sorunumuz yok gibi gozukuyor. ben uzerime duseni yaptigimi dusunuyorum ama hala yapabilecegim bir seyler varsa elimden geleni yapmak istiyorum. yardimlarinizi, tavsiyelerinizi sabirsizlikla bekliyorum.
Cevap ver

biri | 6 ay 5 gün önce
-1
ben iki yıllık evliyim çok istememe rağmen eşimle birleşemiyorum birleşme sırasında istek dışı vücudum kasılıyor ve birleşmemiz olmuyor bunun için ne yapmam gerekiyor? kontrol ücretleriniz ne kadar acaba?
Cevap ver

emineylem | 6 ay 10 gün önce
8
29 yaşında bayanım. ben de bazen eşimle birlikte olmak istemiyorum. evlendikten sonra başladı bu sorun, kızım olunca daha da tırmandı. bence bunun için etkenler vardı: evlenmeden önce 6 sene boyunca flörtümüz oldu ve zaman zaman birlikte olduk, evleninde eşimin ailesi uzun süre yanımızda yaşadı, ekonomik sıkıntılarımız oldu, kızımız doğdu. (mesela,20 günlük bebeğimle evlilik yıldönümümü kutladım.) ailem eşimle evlenmemizi istemiyordu. ben memurum eşimin düzenli işi yoktu. şimdi ise başka bir şehre yerleştik,eşimin düzenli bir işi var, bu kez kızkardeşim bizimle beraber, ben aşırı kilo aldım, maddi durumumuz eskisinden daha iyi. önceki yıllara göre ona karşı daha iyi hissediyorum. hayatımdaki değişimlerin çoğu olumlu yönde olmasına rağmen yine bazen isteksizim. eşimi seviyorum ama zevk almıyorum. bir uzmana danışmak istedim ama ücretler çok yüksek ve bu durum bizi aşıyor. sıkıntımla ilgili bir çözüm yolu gösterirseniz sevinirim. (uzattım ama bu özetti)
Cevap ver

lawyertr2001 | 7 ay 27 gün önce
9
doktor bey eşime karşı yatakta hiçbirşey hissetmiyorum.onu çok seviyorum üstelik çokta iyi anlaşıyoruz.ama yatakta bana dokunduğunda hiçbir zevk almıyorum.24 yaşında bir bayanım ve kocamı çok sevdiğim halde onunla zevk almadan yaşamak çok zor.daha doğru düzgün bir ilişkiye giremedik.eşimden önceki erkek arkadaşıma karşı daha istekliydim.ama eşime zorlasam bile kendimi olmuyor.nolur yardım edin.
Cevap ver
Cinsel İsteksizlik
4.
"Cinsel isteksizlik" nasıl tedavi edilir?
|
Dövme
vücudun
her
bölgesine
yapılabilir
...
|
Hamileliğin
1.
ayında
anne
karnındaki
...
|
Baş
ağrısının
nedenleri
nasıl
tespit
...
|
|
Biberiye
çayı
hangi
hastalıklara
...
|
Hamileliğin
5.
ayında
anne
adayında
ha...
|
Şehirdeyken
de
güneş
kremi
kullanmak
g...
|
|
Hamileliğin
8.
ayında
anne
adayında
ne
...
|
Bebeklerde
reflü
kendiliğinden
...
|
Bebeklikten
sonraki
dönemde
reflü
...
|
|
Boyun
ağrısı
olanlar
ne
tür
egzersizlerle
...
|
İşaret
diliyle
karşımızdakini
nasıl
kızdı...
|
Hamileliğin
7.
ayında
anne
karnındaki
...
|
|
Hamileliğin
9.
ayında
anne
adayında
ne
...
|
Rottweiler
köpeklerin
özellikleri
...
|
Basuru
olanlar
nelere
dikkat
etmeli?
|
|
Anne
adayları
hamilelik
boyunca
kaç
...
|
Hangi
kadınlar
daha
zor
hamile
kalır?
|
Gelin
makyajında
göz
makyajı
nasıl
...
|
|
Bir
kadın
aldatıldığını
nasıl
anlay...
|
Hamileliğin
4.
ayında
anne
karnındaki
...
|
Sinüzit
nasıl
tedavi
edilir?
|
|
Yengeçler
6-12
Ekim
2008
haftası
neler
...
|
"Sezaryen
mi
normal
doğum
mu"
diyenler
...
|
Şişman
kadınlar
için
hangi
gece
...
|
































