Kullanıcı girişi
Kullanıcı adımı unuttum
Şifremi unuttum
Giriş yap
UZMANTV'ye Facebook hesabınız ile üye olun

VEYA eposta adresinle üye ol
Zaten üye misin ? Giriş yap

Kullanıcı adı hatırlatma
Kullanıcı adınızı e-posta adresinize gönderebilmemiz için, lütfen e-posta adresinizi yazıp gönder butonuna basın.
Şifre hatırlatma
Şifrenizi e-posta adresinize gönderebilmemiz için, lütfen kullanıcı adınızı ya da kayıt olurken bize verdiğiniz
e-posta adresinizi yazıp gönder butonuna basın.
ya da
İşlem Tamam
Şifrenizi sistemde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderdik. Eğer şifre hatırlatma e-postası ulaşmazsa junk/spam klasörünü kontrol etmeniz yerinde olur. Belki yanlışlıkla oraya düşmüştür.

Üye giriş sayfasına git.

Tamam

At kestanesi yağının özellikleri nelerdir?

7,767
kez izlendi
Puan: 4.00 / 5
Detaylı Açıklama

At kestanesi yağının özellikleri nelerdir?

At kestanesi yaz aylarında yol kenarlarında pembe ve beyaz çiçekleriyle, sonbaharda ise kestaneyi andırır şekilde dökülür. Kestane zararlı maddeler içermesi ve acı bir madde olması dolayısıyla uzak durulan bir madde olmuştur. Fakat sonrasında kozmetik faydalarını keşfetmiştir. 

At kestanesinden krem, yağ olarak faydalanılabilir. At kestanesi yağı kozmetikte çok fazla kullanılmaya başlanmıştır. Hemen hemen tüm kremlerin içinde bu yağın özü vardır. En büyük özelliği botoks etkisi yapmasıdır. 

Botoks ve anti-aging kremlerinde de bu bitkiden faydalanılır. At kestanesi kırışıklıklara, cildin çatlamasına, lekelere ve nem vermek amaçlı kullanılır. Kılcal damar çatlamalarında ve varislere karşı da kullanılır. Saç dökülmelerine çok iyi gelir.

Videoyu Göster

Moda & Güzellik Kanalı

Hepsini göster

Yorumlar

Sitene ekle
Kapat