Cevaplar

 
Anne karnındaki bebek hangi sesleri duyar?
Etiket:
İlginizi çekebilir
UZMANTV Rehber'den cevaplar
patronice
-3

39 yaşında bir anne adayıyım ve amniyosentez beni çok korkutuyor. bu testi yaptırmak istemiyorum ama doğabilecek riskler de beni ürkütüyor. bu testi yaptıran biri varsa bana bilgi verebilir mi?

Cevap ver

sdsby

11 haftalık hamileyim. Bulantılarım ne zaman geçecek? Bulantıları azaltmak için ne yapmalıyım?

Cevap ver

burcu05
11

Merhaba, 13 haftalık hamileyim. Şu ana kadar sorun yaşamadım, doktorum da her şeyin yolunda gittiğini söylüyor. Benim sorum şu, ben hamilelikten önce sigara kullanıyordum. Bebeğime zararı çok olacak mı? Bir de çikolatayı çok seviyorum, zararı var mıdır?

Cevap ver

tuğbammm
9

Merhabalar. Ben de 18 haftalık hamileyim ve parsiyel plesenta previa görüldü. Ayrıca kan pıhtılaşması da var. Onun için şu anda iğne kullanıyorum. Doktorum doğumumun sezeryanla olacağını söyledi. Hem kan pıhtılaşması hem de parsiyel plesenta previa olduğu için doğum sırasındaki kan kaybından çok korkuyorum. Bu korkudan dolayı hamileliğimi bile rahat geçiremiyorum. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?

Cevap ver

çoku
8

Bebeğim hep sol tarafımda duruyor ve benim canımı çok acıtıyor. Bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Cevap ver

rubar
3

Bebeğim şu an 6 aylık ve benim adetimin 23. günü. Hamile kalma olanağım var mı? Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Cevap ver

FATOS-MURAT
30

1 aylık hamileyim, sigarayı bırakamıyorum. Ne yapmalıyım?

Cevap ver

mstmst
4

Benim eşim de sigara içiyor ama bırakmak için çok özen gösteriyor. Eğer çocuğunu gerçekten seversen mutlaka bırakırsın.

patronice
2

ileride birgün en kıymetli varlığının içtigin sigara yüzünden gözünün önünde acı çekeceğini ve pişmanlığın bir faydası olmayacağını düşün. o zehirden uzak dur tatlım, hala geç kalmış sayılmazsın.

canısı44
49

8 aylık gebeyim, cinsel ilişkinin zararı olur mu?

Cevap ver

mehmetalibabaolacak
1

Merhaba, ben bir hamile eşiyim ben de bu konuyu merak ediyorum.

BeNiMBeBeM
15

Bebeğim 5 aylık, doktorlar gelişimi çok iyi 6 aylık gibi diyor. Gelişimi iyi ama erken doğma riski var mı? Yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.

Cevap ver

ebrugülşah
13

Merhaba, ben 17 haftalık hamileyim. Bebeğin hiçbir hareketini hissetmiyorum ama doktorlar çok sağlıklı diyor. Acaba cinsiyeti ne zaman öğrenebilirim? Doktor göremiyorum diyor. 1 kızım var.

Cevap ver

0zzzlem

Merhaba, ben Özlem. 20 haftalık hamileyim. Benim bebegimin de cinsiyetini göremiyorlardı ama 18.5 haftalıkken ögrendim. Sen de o zamana kadar bekle.

Önceki yorumlar
İzlediğiniz cevaba katkıda bulunun
750 karakter hakkınız var 
Gönder
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kağan Kocatepe
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
Op. Dr. Kağan Kocatepe
Abone olun

Hamilelik kanalına yeni konu eklendiğinde sizi haberdar edelim mi? E-posta aboneliği için tıklayın

Cevapla & izle

Hangisi dış gebelik belirtilerinden biridir?

Her yerdeyiz
İnternet
iPhone
Tivibu
Mobil